Contact en route

Vorstelijk Complex
Prinses Beatrixlaan 2
3554 JK Utrecht
030­-7210511

De ingang van buurthuis de Beatrix bevindt zich aan het plein. Het totale gebouw is rolstoeltoegankelijk dankzij een (goederen)lift in het theaterdeel. Zie ook http://www.toegankelijkutrecht.nl voor andere toegankelijke gebouwen.

Restaurant The Colour Kitchen en ZIMIHC Theater Zuilen

De ingang van het restaurant bevindt zich aan het park.  Ook de toegang tot ZIMIHC theater Zuilen gaat via de ingang van het restaurant.  Het oude adres was Prinses Christinalaan 1,  maar die straat is opgeheven en een leuk parkje geworden! Het terras is wel het mooiste van Utrecht!

In de omgeving van het Vorstelijk Complex is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Fietsen, fietskarren en andere tweewielers vinden ook volop veilige parkeerplekken. Je auto parkeren op het plein is niet toegestaan. behalve als je een ‘invaliden’-parkeerkaart hebt.

Routebeschrijving

OV: Vanaf Utrecht Centraal gaan er met grote regelmaat bussen richting Zuilen. De reis duurt ongeveer 18 minuten. U kunt kiezen uit lijn 3, lijn 16 en lijn 36. Ook ’s avonds laat gaan er nog 7 bussen per uur terug naar Utrecht Centraal. De laatste bus gaat om 00:37.

Auto: https://maps.google.nl/

IMG_1448

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s