Contact en route

Vorstelijk Complex
Prinses Beatrixlaan 2
3554 JK Utrecht
030­-7210511

De ingang van buurthuis de Beatrix bevindt zich aan het plein. Het totale gebouw is rolstoeltoegankelijk dankzij een (goederen)lift in het theaterdeel. Zie ook http://www.toegankelijkutrecht.nl voor andere toegankelijke gebouwen.

Restaurant The Colour Kitchen en ZIMIHC Theater Zuilen

De ingang van het restaurant bevindt zich aan het park.  Ook de toegang tot ZIMIHC theater Zuilen gaat via de ingang van het restaurant.  Het oude adres was Prinses Christinalaan 1,  maar die straat is opgeheven en een leuk parkje geworden! Het terras is wel het mooiste van Utrecht!

In de omgeving van het Vorstelijk Complex is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Fietsen, fietskarren en andere tweewielers vinden ook volop veilige parkeerplekken. Je auto parkeren op het plein is niet toegestaan. behalve als je een ‘invaliden’-parkeerkaart hebt.

Routebeschrijving

OV: Vanaf Utrecht Centraal gaan er met grote regelmaat bussen richting Zuilen. De reis duurt ongeveer 18 minuten. U kunt kiezen uit lijn 3, lijn 16 en lijn 36. Ook ’s avonds laat gaan er nog 7 bussen per uur terug naar Utrecht Centraal. De laatste bus gaat om 00:37.

Auto: https://maps.google.nl/

IMG_1448

Advertenties

2 gedachtes over “Contact en route

  1. Maak aub beter duidelijk bij jullie adres hierboven dat het gaat om de Beatrixlaan in Zuilen en niet in De Meern. Nu staat dat verstopt in de route pop-up. Ik heb gister vijf kwartier in de files rond Utrecht rondgereden en kwam aan op het eind van het afscheid. Ik begreep dat ik niet alleen was. Dank!

    1. Beste Duco, we horen vaker dat dit een probleem is. De postcode staat bij het adres en verder is op deze site overal ‘Zuilen’ te lezen. Daarom realiseerden we ons niet dat dit te onduidelijk wa voor de vluchtige, nieuwe bezoeker van deze site. Wat zich hier wreekt is dat je de oude website hebt bezocht en niet http://www.debeatrixzuilen.nl, http://www.vorstelijkcomplex.nl, http://www.zimihc.nl of http://www.thecolourkitchen.nl (de partners in het pand). De website die je nu bezoekt werd gebouwd door bewoners, actief in het buurthuisgedeelte en al sinds half 2016 niet meer bijgewerkt. Dit is wat er staat op de door ons nu bijgehouden site: http://debeatrixzuilen.nl/contact-en-route/
      Erg jammer voor je dat je het door jou bezochte afscheid nu bijna helemaal hebt moeten missen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s